Хората по света започват дните си с чаша кафе и

...
Хората по света започват дните си с чаша кафе и
Коментари Харесай

Идеи за заместители на кафето, които да ни разсънят

Хората по света стартират дните си с чаша кафе и няма нищо по-нормално и естествено от това. Все отново от време на време имаме потребност от съществено пробуждане през целия ден, а не е здравословно да прекаляваме с кафето. Ако вие сте от хората, които търсят хрумвания за заместители на кафето, с цел да се разсънят в сложен миг. 

Зелен/черен чай

Първият натурален сурогат на кафето като напитка може да бъде зелен или черен чай. И двете други възможности не са по никакъв начин неприятни, поради, че на моменти даже може да са по-силни (особено черният чай). Освен това може да опитате най-различни комбинации. Особено зеленият чай се продава във всевъзможни разновидности, а обичаните ни са с канела и ябълка, с лимон и не на последно място - с жасмин. 

Фреш

Фрешовете са витаминозни бомби, които могат да ви разсънят доста добре откакто ги изпиете. Те ще ви дадат прилив на сила, който е равностоен на кафето. Е, да - техният усет и аромат са разнообразни, само че това не пречи да им се насладим. Всъщност, доста хора избират комбинацията от кафе и фреш, само че това е по-скоро неприятно за стомаха, тъй като и двете имат киселинна същина. 

Бял чай

Ако не сте чували за бял чай, то е добре да проучите. Той е със характерен усет и е доста мощен. Може да ви хареса като напитка, само че може и да го намразите. Все отново и тази топла напитка има своите почитатели у нас. 

Ако не желаете да пиете чисто кафе, само че въпреки всичко имате предпочитание да се насладите на усета му, то пробвайте разнообразни питиета, в които то участва - фрапета, латета и още доста други. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР