Хората по света са в очакване на годеж и брак

...
Хората по света са в очакване на годеж и брак
Коментари Харесай

Драма в кралското семейство! Елизабет II позволи на принц Хари да се ожени за сексапилната Меган, но при едно сурово условие

Хората по света са в очакване на годеж и брак на принц Хари и американската актриса Меган Maркли. Но връзките в кралското семейство не са толкоз елементарни. Според вътрешни източници от западните медии, Елизабет II е одобрила избора на внука си, само че единствено при едно изискване.

Проблемът е,че Меган не е от благородно семейство и че момичето няма английско поданство. Освен това тя е омъжена. Това е срещу закона, макар че историята знае изключения от разпоредбите. По този метод, в случай че принц Хари към момента се осмелява да се ожени за Меган, той ще би трябвало да се откаже от всичките си права и няма да бъде в положение да получи купата крал в бъдеще.



Подобна история се случи и с някогашния крал на Англия Едуард VIII. Той отказал трона и се оженил за разведения Уолис Симпсън. След това по радиото оповестил: " Открих, че е невероятно да се носи тежкото задължение на отговорността и отговорностите на краля, без помощта и поддръжката на дамата, която обичам. "



Надяваме се, че на принц Хари няма да се наложи да се откаже от купата, както и ще може да се ожени за обичаната си жена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР