Хората отново са гневни, защото сме свидетели на поредното садистично

...
Хората отново са гневни, защото сме свидетели на поредното садистично
Коментари Харесай

Денков: Свидетели сме на поредно садистично действие, останало незабелязано от ПС

Хората още веднъж са гневни, тъй като сме очевидци на следващото садистично деяние, останало неусетно от правосъдната система. Това съобщи при започване на съвещанието на Министерския съвет министър председателят Николай Денков.

" Време е всеки от нас да поеме своята роля и отговорност, с цел да пресечем настъплението на експанзията и болката в нашия живот ", уточни Денков.

Министър-председателят насочи зов към министрите на правораздаването, на вътрешните работи, на труда и обществената политика и на образованието през идната една седмица деликатно да прегледат това, което не работи в техните системи и да предложат промени.

" Моля ви, да отбележите и ограниченията, които не са единствено в региона на държавното управление и които засягат и другите институции ", уточни Денков и добави: " Очаквам и силите на реда да употребяват мощ тогава и единствено тогава, когато е безусловно належащо, а в останалото време да са мощ на положителното. Който не схваща разликата, няма място в системата на вътрешните работи ".

Премиерът прикани народните представители да одобряват " верните закони, които пазят жертвите и не оставят малки врати за изплъзване на насилниците ", а правосъдната система, прокуротите и съдиите " да употребяват пълномощията си, с цел да пазят жертвите, а не насилниците, тъй като хората желаят правораздаване, а не незаинтересованост и равнодушие ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР