Хората от поколението Х и милениалите ще трябва да продължат

...
Хората от поколението Х и милениалите ще трябва да продължат
Коментари Харесай

Трима души над 70 години са фаворити на демократите за изборите в САЩ догодина

Хората от поколението Х и милениалите ще би трябвало да продължат да стискат недоволно зъби. Въпреки изразеното от гласоподавателите демократи предпочитание за свежа кръв, любимци за претендент на Демократическата партия на президентските избори от 2020 година в Съединени американски щати са трима души на 70 и повече години.

В събота сенаторката Елизабет Уорън чества навършването на 70 години. В изследванията на изборните настройки за първичните избори на демократите тя е на трето място след 76-годишния някогашен вицепрезидент Джо Байдън и 77-годишния самостоятелен сенатор Бърни Сандърс.

Ако някой от тях завоюва, той или тя най-вероятно ще би трябвало да се бори със 73-годишния републиканец Доналд Тръмп, който към този момент влезе в историята на Съединени американски щати като най-възрастния президент сега на избирането му.

" Твърде остарели са ", сподели демократическата активистка от Южна Каролина Маргърит Уилис на предизборна среща за сенаторката Камала Харис, която също се бори за партийната номинация за кандидат-президент.

" Знам защо приказвам. Знам, че е време да предадем щафетата ", прибавя 69-годишната жена, която е била претендент за губернатор на този щат.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР