Хората от ГЕРБ, които посетиха сградата на президента решиха да

...
Хората от ГЕРБ, които посетиха сградата на президента решиха да
Коментари Харесай

Бабикян: ГЕРБ не искат честни избори

Хората от ГЕРБ, които посетиха постройката на президента взеха решение да употребяват наличието си, с цел да нападат президента, обяснявайки му, че се занимава с внушения и операции, че изборите ще бъдат нечестни и ще бъдат купени. Внушенията, че ще има операции на изборите битуват в българската политическа процедура от десетки години и практиката е на Политическа партия ГЕРБ, която е власт. Никой от ръководещите не би трябвало да се сърди, че хората са уверени в тяхната непочтенност. Това го споделиха и десетки хиляди протестиращи. Тези думи сподели Арман Бабикян от " Отровното трио " във видео във Facebook.

" Намери се кой да го каже. Цвета Караянчева, която даже не знае къде е Пекин. Тя стартира да приказва за операции. А по какъв начин може да бъде манипулиран човек, който даже не може да провежда международните столици в главата си ", сподели още той. 

" От консултациите при президента стана ясно, че ГЕРБ не желаят под никаква форма да подменят всички способи, които те употребяват за манипулиране и злоупотреби по време на изборите. Когато имаш стотици хиляди невалидни бюлетини и сбъркани протоколи, би трябвало да не живееш в България, с цел да не знаеш защо става въпрос ", добави Бабикян.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР