Хората нямат доверие зад това, което се крие зад компетентните

...
Хората нямат доверие зад това, което се крие зад компетентните
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Накарали са Тодор Чобанов да спре да обвинява Боил Банов

Хората нямат доверие зад това, което се крие зад способените органи. Искам да кажа, че нямат доверие на държавните органи. Това разяснява в „ Тази заран “ политологът Арман Бабикян във връзка пожара в Царските конюшни.
Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията съобщи, че му е по-лесно да си изясни палежа като тенденциозен, тъй като всички столичани са осведомени с големите строителски ползи, които имат вложителите към сходни парцели. " Виждаме какво се случва с гара „ Пионер”. Тя ще е комплекс ", споделя Безлов.

Арман Бабикян акцентира, че хората нямат към този момент доверие в държавните институции и това е повода тук още веднъж да се появяват подозрения тенденциозен ли е пожара. Той на смешка написа в своите обществени мрежи, че се „ търси подобаващ клошар “, с цел да се трансферира виновността върху него, визирайки делото за пожара в Тютюневите хранилища в Пловдив.

Бабикян разяснява и смяната на мнението на зам.-кмета Тодор Чобанов по отношение на пожара в „ Царските конюшни”: " Имало е телефонно позвъняване от горната страна, което е предиздвикало Чобанов да се откаже от думите си. Ние сме страна, в която с едно позвъняване се реализира всичко ".

Припомняме, че Тодор Чобанов обществено упрекна министър Боил Банов, че не е направил нужното, с цел да предотврати палежа на Царските конюшни.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР