Хората нямат доверие в партиите и в политическите лидери. От

...
Хората нямат доверие в партиите и в политическите лидери. От
Коментари Харесай

Костадин Паскалев: БСП трябва да наруши всичките си принципи, за да състави кабинет

" Хората нямат доверие в партиите и в политическите водачи. От една страна всички считат, че би трябвало да има държавно управление. От друга - всички считат, че би трябвало да се вземат решение главните проблеми на жителите. За първи път стартирам да се отнасям скептично към политическите анализатори и социолозите, тъй като считам, че те стартират да играят роля на хора, които образуват мнение, а не регистрират мнение ".

Това съобщи за БНР Костадин Паскалев, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" Лицемерието доближи висши достижения в днешния ден... Стъпките, оповестени от Корнелия Нинова, са верни, само че въпросът е какво ще бъде осъществено зад тях. Гарантирам, че след Националния съвет в сряда Корнелия Нинова ще има цялостни пълномощия да води договаряния с всички. Ние имаме решение на Конгреса, че няма по какъв начин да вършим ръководство с ГЕРБ и Движение за права и свободи. За да тръгне да прави държавно управление с сегашния мандат, Българска социалистическа партия би трябвало да наруши всичките си правила и хрумвания ", счита Паскалев.

" Голямата покруса е, че в случай че се проведат избори, ще има сходна на сегашната обстановка като краен резултат. Трябва нещо трагично да се случи, с цел да се промени обстановката. Това трагично няма да е позитивно, по тази причина избирам още известно време да ни ръководи служебно държавно управление... Очакванията за парламентарни избори не са оптимистични, защото в оптималната степен Българска социалистическа партия би могла да повтори мижавия резултат от последните избори ", сподели в умозаключение Костадин Паскалев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР