Хората не излязоха да гласуват заради отвращението от политическата система

...
Хората не излязоха да гласуват заради отвращението от политическата система
Коментари Харесай

Веселин Марешки се записал на курс по циганска любов

" Хората не излязоха да гласоподават поради отвращението от политическата система и неразбирането на евроизборите. На нас не ни доближиха 30 000 гласа. Нашият разбор сподели, че хората не желаеха да ме изпратят в Брюксел и желаеха да остана тук в България. За това не гласоподаваха за нас. Другото е, че не успяхме да купим задоволително цигански гласове и да спечелим циганската обич. Сега съм се записал на курс по тази тематика. Преподавател ми е Красимир Каракачанов. " Това сподели водачът на партия " Воля " Веселин Марешки в изявление за bTV.
По думите му " партийните дотации няма по какъв начин да повлияят на живота на българите. Тук приказваме за няколко милиона, а при изтребителите приказваме за милиарди. Не знам какъв брой надвзети дотации би трябвало да върнем. Ние не чакаме на тази дотация. Нашите дарения за лечебни заведения и възрастни хора са по 300 000 лв. на месец. Няма по какъв начин да очаквам на тази дотация. За мен, с цел да действа обикновено една партия дотацията би трябвало да е най-малко 300 000 лв. на месец, а таванът би трябвало да е 500 000 лв.. "
Марешки разяснява още, че " Цветан Цветанов е прав да усеща една неправда. Това внезапно разграничение от него е незаслужено. Г-н Цветанов се е потвърдил като доста добър уредник. Чувал съм се с него. Нямам спомен да сме говорили по тематиката той да се причисли към " Воля ". Мисля да се кандидатирам за кмет на София. Ще бъде шоу. Чувам, че Мая Манолова, Слави Трифонов ще вземат участие. Ще направя една добра акция. Хората в " Люлин " ме разпознават доста добре около бензиностанцииите. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР