Хората не искат да си купуват нови телевизори, а да

...
Хората не искат да си купуват нови телевизори, а да
Коментари Харесай

"Амазон" вече свързва "Алекса" с телевизора по два начина

Хората не желаят да си купуват нови тв приемници, а да актуализират старите. " С тези думи чиновник на американския софтуерен колос " Амазон " в Мадрид изяснява пред публицисти едно от 20-те устройства на компанията, които към този момент се продават в над 20 страни - Fire TV Stick 4K.

Това е устройството, което се свързва с екран, трансформирайки го в смарт тв приемник с достъп до филми, телевизионни стратегии и приложения като " Нетфликс ", " Амазон прайм видео " и други, само че и с връзка с гласовия помощник " Алекса ".

Целта е " Алекса " да се окаже " право в дланта на потребителите ", а те да могат да ръководят посредством гласовия помощник, написа " Ел паис ". Имат се поради команди да вземем за пример за избор на сериал и епизод, приплъзване, включване на устройството и други.

В Берлин преди софтуерното ревю Ifa компанията показа и първия си тв приемник, в който технологията на тези устройства е вградена и включва и гласово ръководство.

В партньорство с основаната в Германия " Грундиг " " Амазон " е създала два разновидността - един с микрофони за връзка с " Алекса " и още един без тях, за тези, които се притесняват от подслушване. И във версията с " Алекса " обаче микрофоните могат да бъдат заглушавани.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР