Хората, намушкали с нож българин в Македония, са установени и

...
Хората, намушкали с нож българин в Македония, са установени и
Коментари Харесай

Хората, намушкали с нож българин в Македония, са установени и се издирват

Хората, намушкали с нож българин в Македония, са открити и се търсят. Това заяви вътрешният министър Оливер Спасовски, заяви „ Фактор “.

Спасовски означи, че колите с български регистрации са минали през столичния квартал Чаир, с цел да предизвикат жителите и са пристигнали в Северна Македония с частен транспорт, а не с проведения превоз за мача на „ Левски “ с ФК „ Шкупи “ нощес.

Български футболни почитатели бяха нападнати нощес в квартал Чаир в Скопие минути преди началото на дуела в столицата на Северна Македония. Болница „ Св. Наум Охридски “ удостовери, че е приела 29-годишен български жител, ранен с хладно оръжие в корема. Той е отвън заплаха за живота все още.

Общо 21 са задържаните нощес футболни почитатели, като 19 от тях са българи, цитира Българска телеграфна агенция. 

Атмосферата се нажежи още преди началото на мача с неуместни мнения и известия в обществените мрежи, както и мнения на български почитатели пред локални медии. Срещата сред " Левски " и " Шкупи " от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите на стадион „ Тодор Проески “ в Скопие беше избрана от УЕФА като дуел с висок риск.

До конфликти след мача, който завърши с резултат 2:0 в интерес на българския тим, не се стигна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР