Хората на Слави Трифонов от ИТН не искат да се

...
Хората на Слави Трифонов от ИТН не искат да се
Коментари Харесай

ПЪЛЕН ШАШ: ЦИК с ново 20 - разписките от чужбина няма да се броят, както в България

Хората на Слави Трифонов от Има Такъв Народ не желаят да се броят разписките от гласуването в чужбина и по този начин да се засече дали вотът от машините е действителният. Така те се причислиха към Демократична България и " мутрите " на Мая Манолова и гласовете в ЦИК им стигнаха да одобряват това решение.

Абсурдът, който произтича от него обаче е цялостен, тъй като в този момент се получава неравноправие при вота от България и чужбина. Тук ще има почтен избор със сравняване на записите от машините с хартиените разписки, а на открито - не. Тоест, ще може да продължи да се манипулира софтеура на машините зад граница и да се наглася вота по решение на опериращия с машините, до момента в който в България това към този момент е мъчно постижимо поради контролните талони.
свързани новини53389преди 8 часа65138на 02.11.2021
Хората на Трифонов обаче разумно са решили да се извъртят във връзка с вота зад граница, до момента в който за този у нас желаеха разписки. Причината е, че на последните избори тяхното преимущество пристигна точно от гласовете от чужбина.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР