Хората на Пулев вече имат писмен мандат за бой срещу

...
Хората на Пулев вече имат писмен мандат за бой срещу
Коментари Харесай

Край на сагата! Джошуа прати на Кобрата писмен мандат за бой най-късно до 31 май

Хората на Пулев към този момент имат писмен мандат за пердах против първенеца не по-късно от 31 май. Това оповестиха пред профилирания уебсайт www.boxingscene.com от щаба на Антъни Джошуа.

Така към този момент няма въпросителни към това кой ще е идващият противник на световния първенец в мач за международната купа по бокс.

Кубрат Пулев ще опита да отнеме поясите във версиите WBA, IBF и IBO, като се чака единствено сделка и конкретика за датата и мястото на мача, осведоми dir.bg.

Ръководствата на асоциациите IBF и WBO спориха кой заслужава да е идващият противник на Джошуа, като кандидатите им са Пулев и Усик. Бе ясно, че Ей Джей би трябвало да освободи един от двата пояса, а след това да търси метод да си го върне. Новината, че хората към украинеца към този момент провеждат пердах за купата във версията, значи едно - IBF е спечелил правото Пулев да се изправи против Джошуа.

Ако е правилно, че това е към този момент приведено и в писмен тип, значи е условност да разберем по кое време българинът ще се бие с англичанина.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР