Хората можеха да бъдат окончателно убедени, ако имаше съдебен процес,

...
Хората можеха да бъдат окончателно убедени, ако имаше съдебен процес,
Коментари Харесай

Криминален журналист и адвокат пак посяха съмнения дали е разнищена окончателно касапницата в Нови Искър!

Хората можеха да бъдат дефинитивно уверени, в случай че имаше правосъден развой, където да бъдат извадени доказателства. За обстановката, в която изпадна Министерство на вътрешните работи и прокуратурата със самоубийството беше явно, че постоянно ще останат някакви подозрения, че нещата не са по този начин. Това съобщи в " Часът на Милен Цветков " престъпният публицист от вестник " Стандарт " Димитър Илиев във връзка вчерашните разкрития на прокуратурата и Министерство на вътрешните работи за шесторното ликвидиране в Нови Искър. " Четат се извадки от аутопсии, експертизи, само че действително ти не можеш да видиш нито материалните доказателства, нито да боравиш с доказателствата.

От друга страна обществото доста се раздели на вярващи и невярващи. Много рано влязоха ПР-ите в тази история ", добави Илиев.

" С тази конференция тотално объркаха всички, в това число и мен. Има огромни въпросителни и те са по какъв начин причинителят се е свързал с Кети, по какъв начин я е извел. Много елементарно беше да се каже, че има телефонни диалози.

Обяснението, че той си е изтрил от телефона номерата е извънредно несериозно, тъй като по най-бързият метод мобилният оператор може да извади разпечатка ", нищи случая юрист Иво Найденов.

" Кучето, което тя е извела на разходка, се е върнало единствено в къщата без своята господарка. Абсолютно нелогично ", съобщи още престъпният публицист.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР