Хората, които убиха тримата руски журналисти в Централноафриканската република (ЦАР),

...
Хората, които убиха тримата руски журналисти в Централноафриканската република (ЦАР),
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров: Убийците на руските журналисти в ЦАР ще бъдат наказани преди да изсъхне кръвта по ръцете ми

Хората, които убиха тримата съветски публицисти в Централноафриканската република (ЦАР), ще бъдат осъдени скоро. Възмездието ще застигне нарушителите още преди кръвта на почтените наши съграждани да засъхне по ръцете им, съобщи чеченският водач Рамзан Кадиров, написа газета.ру.

Ръководителят на самостоятелната съветска кавказка република осъди закононарушението в страната на Черния континент. "Хората, които гръмнаха Кирил Радченко, Александър Расторгуев и Орхан Джемал, не са мюсюлмани. Убийците не са и християни, те са най-обикновени нарушители. Те няма да се скрият от справедливото възмездие. Земята под техните крайници към този момент пàри ", написа още той в съветската обществена мрежа Вконтакте.

Днес бе обявено, че правосъдни медици не са разкрили следи от изтезания по телата на публицистите. Тримата бяха убити преди два дни в ЦАР. Засега има две съществени версии. Първата е, че закононарушението е осъществено от локалната ислямистка формация "Селека ". Втората версия е ликвидиране за обир.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР