Хората, които се самоопределят като бисексуални може да изглеждат два

...
Хората, които се самоопределят като бисексуални може да изглеждат два
Коментари Харесай

6 мита за бисексуалността

Хората, които се самоопределят като бисексуални може да наподобяват два пъти по-влюбчиви и два пъти по-склонни към изневери, само че това не е тъкмо по този начин. В реалност, има доста неправилни схващания, свързани с тях, а най-основното е, че те са супер комплицирани във връзка с своята половост. Ето и някои от най-често срещаните легенди, които витаят към бисексуалните персони:

1. Бисексуалните са изцяло комплицирани.

Тези хора не са комплицирани, а просто телата им реагират полово, както когато видят една страхотна жена, по този начин и когато засекат секси мъж във фитнес залата. Тоест, те могат да бъдат привлечени от представители и на двата пола, само че и те като всички други си търсят сътрудник за сериозна връзка, с който да си пасват прочувствено.

2. Бисексуалните дами са огромни мръсници.

Много хора считат, че бисексуалните дами са просто по-извратени и по-палави във връзка с секса. Истината е, че има дами с такава ориентировка, които вършат секс релативно рядко, макар че имат два пъти повече благоприятни условия за избор на сътрудник.

3. Бисексуалните скачат от единия пол към другия, когато са засегнати.

Повечето хора имат вяра, че когато една бисексуална жена е засегната от мъж, тя минава на дами, само че продължава да бъде по-силно привлечена от мощния пол. Това не е тъкмо по този начин, тъй като прочувствената реакция не може да бъде способ на отбрана против евентуална болежка. Всъщност по този начин се усилват възможностите за изпитване на още по-голяма болежка.

4. Бисексуалните си мечтаят да са част от тройка.

Една от известните полови мечти на мъжете е по какъв начин се намират в леглото с две дами. За това мъжете имат вяра, че бисексуалните дами са идеални за сходен сюжет. Бисексуалните дами обаче рядко желаят всичко вкупом, тъй като и те като множеството други дами търсят „ нещо същинско “.

5. Бисексуалните са в действителност хомосексуални.

Хомосексуалистите имат вяра, че няма такова нещо като бисексуален човек, написа tialoto.bg. За тях в случай че една жена може да се влюби в мъж, то тя не е лесбийка и те не я одобряват в техните общества. От друга страна, те считат, че някои човеци крият противоположната си ориентировка или се самозалъгват като споделят, че са бисексуални. Това също е неправилно разбиране.

6. Бисексуалните са по-склонни към изневери.

Бисексуалността не е синоним на сласт, нито пък на податливост към изневери. Тези хора също могат да бъдат в моногамна връзка, стига да открият верния човек.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР