Хората, които са се заразили с COVID-19 след получаване на

...
Хората, които са се заразили с COVID-19 след получаване на
Коментари Харесай

Израел възприе нови правила за ваксинация за заразени с коронавирус

Хората, които са се заразили с COVID-19 след приемане на първа доза от ваксина против ковид, ще могат да получат втората 3 месеца по-късно. Такава тактичност подхваща Израел, написа БГНЕС.
Израелското здравно министерство популяризира обществено процедурите за хората, които се заразяват с ковид сред приема на двете дози от имунизацията, заяви Ynet. Новата процедура се ползва за тези, които са били инфектирани и диагностицирани с ковид след приемане на позитивен тест.
 В Съединени американски щати се готвят за всеобща имунизация против ковид от 1 май В Съединени американски щати се готвят за всеобща имунизация против ковид от 1 май
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън ще подреди на американските управляващи да отстранен предпочитаните ограничавания за хората, които желаят да получа...
Съгласно тази нова процедура, всеки, който получи първата доза от коронавирусната ваксина и след това се болести, ще би трябвало да изчака най-малко 3 месеца, до момента в който получи втората и последна доза.
Израелското министерство на опазването на здравето изпрати насоки до всички израелски здравни служби, изясняващи новата процедура.
Новата система планува правила за приемане на зелен паспорт след приемане на първата доза и по-късното оповестяване на имунизираните за тествани за ковид пациенти – статус, който ще бъде обновен шест месеца по-късно.
В момента в Израел продължава акцията за всеобщо имунизиране, като над 5 милиона жители са получили най-малко първата си доза ваксина.
 Израел, Дания и Австрия образуват съюз за създаване и произвеждане на ваксини Израел, Дания и Австрия образуват съюз за създаване и произвеждане на ваксини
Лидерите на Израел, Австрия и Дания оповестиха съюз за създаване и произвеждане на ваксини против ковид от бъдещо потомство на прочие..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР