Хората, които са положителни за , са най-заразни през първите

...
Хората, които са положителни за , са най-заразни през първите
Коментари Харесай

Ето кои хора преболедуват по-бързо СOVID-19

Хората, които са позитивни за , са най-заразни през първите пет дни от появяването на признаци, удостоверяват нови проучвания, наблягайки нуждата от бърза изолираност.
Изследванията, оповестени в списанието The Lancet, също по този начин демонстрират, че асимптоматичните човеци могат да отстранен вируса от телата си по-бързо и да останат заразни по-малко време. Това изясни Крутика Купали, академик от Медицинския факултет на Станфордския университет в Калифорния.
 Наша актриса, останала без приходи, се закани да проституира Наша актриса, останала без приходи, се закани да проституира
Мнeниeтo cи тя e cпoдeлилa в персоналния cи прoфил във Фейсбук. Aктриcaтa Кacиeл Нoa Aшeр изрaзи мнeниe oтнocнo нoвaтa зaпoвeд нa здрaвния...
Според предходни изследвания процентът на безсимптомните случаи може да доближи до 80%, само че новият разбор, в който са взели участие 21 708 пациенти, демонстрира, че безсимптомните случаи са 17%, или фрапантно по-малко!
В първото изследване от този тип откривателите са анализирали данни от 98 предходни изследвания за предаването на коронавирусна зараза.
Те съпоставят своите открития с два други вида ковид, с цел да схванат по-добре за какво Сovid-19 се популяризира толкоз бързо.
Учените разкрили, че вирусният товар, т.е. количеството на вируса, намерено в организма през разнообразни стадии на зараза със SARS-СоV-2, доближава своя връх в горните дихателни пътища при започване на болестта, сред появяването на признаците и петия ден.
 Вижте в каква поредност се появяват признаците на ковид Вижте в каква поредност се появяват признаците на ковид
Някoи oт cимптoмитe нa СОVID-19, включитeлнo тeмпeрaтурa, ca пoчти нeрaзличими oт тeзи нa ceзoнния грип, зaявявaт cпeциaлиcти. Въпрeки...
Това е значимо, защото вирусът в горните дихателни пътища се смята за главен източник на предаване. За съпоставяне, вирусният товар за двата други вида ковид, SARS-CoV и MERS-CoV, доближава най-много по-късно, надлежно сред 10 и 14 дни и 7 и 10 дни, осигурявайки повече време за различаване на признаците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР