Хората, които са подвластни на стихията на дървото, са добри,

...
Хората, които са подвластни на стихията на дървото, са добри,
Коментари Харесай

Най-Важното В Китайския Хороскоп Са Петте Стихии! Всяка Си Има Собствен Цвят, Вие Сте

Хората, които са подвластни на стихията на дървото, са положителни, дружелюбни, мечтаят да се посветят на пътешествия и експедиции и в случай че нямат такава опция, развиват фантазията си. Те са идеалисти, от тях се получават страхотни писатели. Хората, подвластни на тази буря, елементарно се разочароват от хората. Дървото е настойник на Изтока, сезонът му е пролет, планетата му е Юпитер.

Водната буря подарява света с дипломати, които знаят по какъв начин да са гъвкави и да извличат изгода от всеки диалог. Те си слагат цели, които са мъчно достижими, само че постоянно съумяват да ги реализиран.

Водната буря развива интуицията, такива хора са чувствителни към настроенията на близките, общителни са, чаровни са и много умни. Водата е настойник на Севера, сезонът й е зимата, планетата й еМеркурий.

Металът подарява хората с вътрешна мощ, само че и със податливост към меланхолия. Такива хора могат да владеят масите, само че не са в положение да се оправят със личните си проблеми.

Това са хора, които имат потребност да са самостоятелни и считат страстите за демонстрация на уязвимост. Металът е настойник на Запада, сезонът му е есента, а планетата му е Венера.

Стихията на земята зарежда хората с разсъдък и самообладание. Такива хора са дисциплинирани, само че от време на време се трансформират в същински педанти. Земята като буря е настойник на центъра на посоките, тя се характеризира със промяната на сезоните, а планетата й е Марс.

Огънят подарява хората със пристрастеност, те нямат успокоение и за минута, постоянно търсят завършения. За тях е значимо постоянно да са спечелили. Огънят е настойник на Юга, сезонът му е лято, планетата му е Марс – като на земната буря.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР