Хората, които са отговорни за западната външна политика, не разбират

...
Хората, които са отговорни за западната външна политика, не разбират
Коментари Харесай

Лавров: Време е Русия да прекрати диалога с неуважителния ЕС

Хората, които са виновни за западната външна политика, не схващат нуждата от евентуално ще би трябвало да спрем разговора с тях за известно време. Особено откакто Урсула фон дер Лайен споделя, че геополитическото съдействие със сегашните съветски управляващи не работи. Така да бъде, щом това желаят. Това съобщи съветският външен министър Сергей Лавров, представен от Спутник.
Изявлението си той направи на сесия на дискусионния клуб Валдай. То пристигна на фона на решението, взето от външните министри в Брюксел за нови наказания против Москва поради отравянето на Алексей Навални.
 Според Русия доказателства от Германия за отравянето на Навални няма да има Според Русия доказателства от Германия за отравянето на Навални няма да има
Руският външен министър Сергей Лавров е убеден, че немската страна в никакъв случай няма да даде доказателства по случая с отравянето на...
" Европейският съюз интензивно следва пътя на Съединени американски щати, разчитайки от ден на ден на закани и наказания. Създадени са два механизма за наказване на тези, които употребяват химическо оръжие - съгласно Европейски Съюз, и тези, които нарушават правата на индивида - още веднъж съгласно Европейски Съюз ", сподели още Лавров. По думите му на Устава на Организация на обединените нации и са отвън рамките на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР