Хората, които пушат цигари, често страдат от кашлица. Ако ви

...
Хората, които пушат цигари, често страдат от кашлица. Ако ви
Коментари Харесай

Лек от народната медицина за пушачи, който ще спре КАШЛИЦАТА завинаги

Хората, които пушат цигари, постоянно страдат от кашлица. Ако ви е мъчно да се откажете от този нездравословен табиет, то най-малко можете да пробвате да предотвратите кашлицата с натурално лекарство, което никога няма да ви навреди.
Как да предотвратим кашлицата, в случай че сме пушачи?
За да приготвите лекарството, ще са ви нужни няколко съставки, които вероятно участват в кухненския долап. Става въпрос за вода, лук, джинджифил, куркума и кафява захар.
Ето и какви са точните пропорции, към които би трябвало да се придържате:
• 400 г лук;

• 1 литър вода;

• 400 г кафява захар;

• 2 супени лъжици куркума;

• малък корен от джинджифил.
Начин на подготвяне: Напитката с КУРКУМА, която всеки пушач би трябвало да приема
Пушачите са наясно с това, че нездравословният табиет рано или късно ще ги изправи лице в лице с редица здравословни проблеми, свързани с белите...

Водата и захарта се изсипват в купа и се бъркат, тъй че кристалите да стартират да се разтварят. Към тази примес се прибавя и лукът. Той би трябвало авансово да бъде измит и нарязан на 4. Към купата се прибавят корена от джинджифил и куркумата.

Поставете това домашно лекарство върху котлона и кипнете. Когато това се случи, намалете градусите. Щом течността стане на половина, оттеглете от огъня. Когато се хлади, се излива в буркана. Оставя се за още два часа да се охлади и едвам по-късно се прибира в хладилника.

От това домашно средство с натурални съставки се употребява по 2 лъжички заран преди закуска или вечер, най-малко 2 часа, откакто сте приемали храна.

Много скоро ще забележите по какъв начин кашлицата стартира да утихва, а в един миг тя ще изчезне изцяло. Пригответе си домашния лек и сложете завършек на тютюнджийската кашлица един път вечно!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР