Хората, които отбелязват рождения си ден през декември, често мислят,

...
Хората, които отбелязват рождения си ден през декември, често мислят,
Коментари Харесай

Какво прави родените през декември толкова специални?

Хората, които означават рождения си ден през декември , постоянно мислят, че това не е идеалното време от годината, защото Коледа може би отвлича вниманието от персоналния им празник. Няколко научни проучвания обаче откриха, че те имат доста плюсове, заяви в. " Мирър ".

 
За родените през декември вероятността да доживеят 105 години е по-голяма , написа в сп. " Джърнъл ъв ейджинг рисърч ". Освен това рискът да развият сърдечносъдови болести е по-малък, откриха американски учени.
 Хората, които честват рождения си ден през декември, постоянно мислят, че това не е идеалното време от годината поради Коледните празници Хората, които честват рождения си ден през декември, постоянно мислят, че това не е идеалното време от годината поради Коледните празнициThinkStock/Getty Images
Изследване измежду американски студенти сподели, че родените през декември са по-мили , оплакват се по-малко от останалите и настроението им не се колебае постоянно. Затова са желани за другари.

 
Повечето родени през декември са ранобудни . Те към този момент са във вихъра на работата, когато сътрудниците им още примигват сънено.Според публикация в " Интернешънъл джърнъл от спортс медисин " декемврийските бебета са родени спортисти. Това евентуално се дължи на по-голямата доза витамин D , която са получили преди да се родят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР