Хората, които обожават хубавите романтични комедии (сред тях сме и

...
Хората, които обожават хубавите романтични комедии (сред тях сме и
Коментари Харесай

Неловката гола сцена между Сандра Бълок и Райън Рейнолдс

Хората, които обожават хубавите сантиментални комедии (сред тях сме и ние), сигурно имат дълъг лист с филми от този род, които гледат още веднъж и още веднъж.
 Сандра Бълок, Киану Рийвс и какво актрисата разкрива за връзките им пред Esquire
Сандра Бълок споделя за връзките си с Киану Рийвс

Какви мемоари единствено

В нашия го има и " Предложението " (2009 г.). Филмът с Райън Рейнолдс и Сандра Бълок е просто класика в жанра и мъчно може да му омръзне на човек да го гледа.

В подкаста на Адам Рей About Last Night Сандра Бълок реши да разкрие много забавни детайлности към една от пикантните подиуми във кино лентата. А точно тази, в която и тя, и Рейнолдс са голи, и за похлупак на всичко се засичат едновременно в стаята.

Актрисата споделя, че интимните им елементи са били покрити със специфични лепенки с физически цвят, а косата ѝ е била прозорливо спусната над гърдите. На снимачната площадка са били едвам шепа хора, с цел да може им е по-комфортно.

Сандра Бълок шеговито споделя, че не е поглеждала под кръста на Рейнолдс, само че е била сигурна, че всичко е било прибрано и на мястото си. Забавното идва обаче, когато тя би трябвало да легне върху Рейнолдс, до момента в който неговите колена са свити пред гърдите.

В този миг Бълок твърди, че режисьорката на " Предложението " - Ан Флетчър, се е провикнала, че поради позата част от половите органи на Рейнолдс са на показ. Актрисата още веднъж шеговито споделя, че не е погледнала, само че присъстващите хора в помещението са търсели метод да се доберат до екран, с цел да видят.
 Райън Рейнолдс, Innovator Awards 2021, тревогата, фамилията и за какво е решил да си вземе отмора от киното
Защо Райън Рейнолдс желае отмора от киното

Дори най-хубавите имат своите проблеми

Но това изобщо не е смутило Райън Рейнолдс, а Бълок споделя, че му се възхищава за това, написа Metro.co.uk.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР