Хората, които обичат да правят секс в ранните часове, имат

...
Хората, които обичат да правят секс в ранните часове, имат
Коментари Харесай

Сутрешният секс - по-полезен,отколкото си мислите

Хората, които обичат да вършат секс в ранните часове, имат еднa общa линия, съгласно ново изследване за половия живот.

1. Повишава интелигентността

Сексът е потребен постоянно и за всички, както душевен, по този начин и физически, само че правейки го заран, получавате една спомагателна изгода - става известно, че хората, които избират утринния секс, са по-интелигентни. Затова не чакайте до вечерта, с цел да се насладите на ласките на колегата си и в същото време да увеличите силата на мозъчната си активност.
Изследователи от университетите в Оксфорд и Ковънтри са разкрили, че сексът има способността да покачва паметта, езиковите ви умения и пространствената ориентировка.

2. Понижава риска от сърдечни болести

Но изгодите от секса не стопират дотук. Изследванията, оповестени в Американския кардиологичен вестник, демонстрират, че мъжете, които вършат секс два пъти седмично, са с 45% по-нисък риск от насърчаване на сърдечни болести.

3. Предпазва от развиване на рак на простатата

Също по този начин постоянният секс оказва помощ за попречване на рак на простатата. Мъжете, които имат приблизително по пет еякулации седмично, са с 33% по-нисък риск от рак на простатата, съгласно изследване на Националния онкологичен институт измежду 30 000 мъже на междинна възраст.

4. Помага за свалянето на килограми

И в случай че това не е задоволително, с цел да ви убеди да започнете деня си със секс, ето още една изгода:
сексът оказва помощ за отслабването, като подтиква производството на фенилетиламин, натурален амфетамин, който контролира апетита ви. Освен това изгаряте много калории, до момента в който го вършиме.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР