Хората, които непрекъснато се жалват, бързо губят подкрепата на околните,

...
Хората, които непрекъснато се жалват, бързо губят подкрепата на околните,
Коментари Харесай

Ако Искате Да Имате Пари На Всяка Цена Избягвайте Тези Вредни Навици!

Хората, които непрестанно се жалват, бързо губят поддръжката на близките, защото въпреки всичко задължението да се измъкнат от обстановките си е техен. А от безконечните хипохондрици всички бягат, знаейки, че от тях нищо не може да се чака и даже не ги канят в компании. В резултат на това те остават без персонални контакти и на процедура без тях да създадат кариера или да попаднат в забавен план става мъчно.
Да се оплакваш това е най-хубавият метод да се сдобиеш с нископлатена работа и сиво битие.

2. Усещате ли, че икономисвате от всичко
Ако в магазина първо търсите щанда с разпродажби, в случай че смятате, че сътрудниците ви получават повече, а работят по-малко, в случай че в никакъв случай не давате заеми и не оставяте бакшиш, както и в случай че не смятате, че вашата заплата в миналото ще порасне, вие към този момент имате навиците на дрипльо.
Стремежът към тотални икономии не е симптом на рационално икономисване, а индикатор, че индивидът няма баланс сред приходи и разноски. Състоятелният човек е готовда заплати действителната стойност на движимостите и също така е подготвен да заплати за непознатия труд - и това чака и от останалите.

3. Навикът да не се правят оценка парите
Само програмираните за беднотия хора считат, че могат да бъдат щастливи при изискване, че получават заплата с голям брой нули и че не могат да се радват на живота без скъпи облекла, лична вила, влиятелен автомобил. Само бедните дават отговор на въпроса " Какво ви е нужно, с цел да сте щастливи " с " материални полезности. "

Хората с високи приходи биха дали отговори: " вярна обич и другарство ". Принципно се счита, че богатите са тези, които са способни да притеглят пари и от нищото и в този момент сполучливият човек не зависи от наличието на личната си торба злато.

4. Ако се паникьосваме, когато парите свършат
Когато единствено при мисълта, че може да ви съкратят от работа, се забърва пулсът ви - това може да е симптом на вътрешна стратегия на беднотия. За богатите хора няма закрепени величини - през днешния ден имат, на следващия ден може да нямат. И по този начин по спиралата.

5. Харчим ли повече, в сравнение с получаваме
Работите на две места, само че все едно парите не стигат. Време е нещо да се промени. Ако човек не разбере с какво се разграничава един заем от различен, то той в никакъв случай няма да бъде богат.

6. Ако се занимаваме с омразни неща
Психолозите настояват, че хората, които се занимават с нелюбими действия, са евентуално подготвени за неудачи и беднотия. Причината е в възприятията им, че би трябвало да правят неприятни неща. За да се изкорени този табиет, би трябвало да се прави не това, което е нужно на някой различен, а това, което провокира у нас най-голямо задоволство. Само в тази област ние можем да реализираме отлични резултати.

7. Навикът да стоим надалеч от роднините
Най-пазената полезност на богатите фамилии е да се държат един за различен. Та нали точно в фамилията можеш да намериш разтуха и поддръжка, когато във всички останали области на живота си в рецесия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР