Хората, които не са ваксинирани срещу Covid-19, са 20 пъти

...
Хората, които не са ваксинирани срещу Covid-19, са 20 пъти
Коментари Харесай

Проучване: Има 20 пъти по-голяма вероятност неваксинираните да починат от COVID-19!

Хората, които не са имунизирани против Covid-19, са 20 пъти по-склонни да починат от ковид, в сравнение с изцяло имунизираните хора, демонстрират резултати от последното изследване, оповестено от федералното държавно управление на щата Тексас, оповестява новинарската онлайн организацията Axios в обява във вторник.

За да дефинират резултатите от имунизацията против Covid-19 в Тексас, откриватели от Департамента на щатските здравни служби проучиха данни от електронни лабораторни отчети, смъртни актове и щатския имунизационен указател.

Анализът включва интервал от 15 януари до 1 октомври 2021 година с фокус върху четири седмици - от 4 септември до 1 октомври, което разреши на откривателите да измерят резултата от имунизацията против Covid-19 в интервал, през който по-заразният Делта вид се популяризира в целия щат Тексас.

Освен главозамайващата разлика в смъртността, се оказва, че неимунизираните хора са 13 пъти по-склонни да се заразят с Covid-19, в сравнение с изцяло имунизираните хора.

Проучването също по този начин откри, че имунизацията против Covid-19 има мощен предпазен резултат против зараза с коронавиус и смъртни случаи измежду хора от всички възрасти.

Въпреки че въздействието от имунизацията варира в другите възрастови групи, то е най-силно изразено при групите на по-младите хора. Рискът от гибел от Covid-19 е 23 пъти по-висок при неимунизирани хора на възраст към 30-те и 55 пъти по-висок за хората на възраст към 40-те спрямо техните имунизирани връстници. За проучвания интервал е имало по-малко от 10 смъртни случая от Covid-19 измежду изцяло имунизирани хора на възраст от 18 до 29 години спрямо 84 смъртни случая измежду неимунизирани хора в същата възрастова група.

" Този ​​анализ дефинира количествено това, което знаем от месеци “, съобщи основният държавен епидемиолог доктор Дженифър Шуфорд. " Ваксините против Covid-19 правят отлична работа за отбрана на хората от разболяване и гибел от ковид. Ваксинацията остава най-хубавият метод да предпазите себе си и околните си хора от тази смъртоносна болест ", добави тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР