Хората, които искат да отслабват, следят кои храни съдържат по-малко

...
Хората, които искат да отслабват, следят кои храни съдържат по-малко
Коментари Харесай

14 вкусни храни, които почти не съдържат калории

Хората, които желаят да отслабват, наблюдават кои храни съдържат по-малко калории от други. Следният лист с храни е богат на фибри и доста други съществени хранителни субстанции, които ще ви накарат да се чувствате сити за дълъг интервал от време, без да  напълнеете.

Включете тези храни в диетата си, в случай че желаете да се сбогувате с непотребните килограми и ще бъдете изумени от резултатите.

Зелена салата - Може да ядете зелена салата толкоз, колкото желаете, тъй като тя е потребна за храносмилането ви и е богата на питателните субстанции, от които тялото ви се нуждае всеки ден.

Боровинки - Боровинките са богати на витамин С и други съществени съставки, които форсират метаболизма ви и укрепват имунната система.

Яйца - Яйцата съдържат фибри, които придават чувство на задоволеност, а са богати на протеини, които усилват растежа на мускулите. Яжте ги варени, не пържени.

Броколи, зеле, карфиол - Всички те са извънредно богати на хранителни субстанции и имат ниско наличие на калории. Това ги прави невероятни за процеса на намаляване.

Ананас - Освен калий, витамин С и магнезий, ананасите също са богати на бромелаин - противовъзпалителен детайл, който усъвършенства имунитета. След като включите ананаса в диетата си, ще ускорите метаболизма и ще свалите няколко кг.

Ябълки и сливи - 100 гр. от ябълките ще обезпечи 45 калории, също както и сливите. Сливи съдържат огромно количество витамин С и калий, които са невероятни за вашия метаболизъм. Ябълките са богати на фибри, които придават възприятие на задоволеност за дълъг интервал от време.

Цвекло - Цвеклото контролира равнищата на захарта в кръвта и предизвиква процеса на изгаряне на мазнините.

Тиквички - Яжте тиквички, в случай че искате да балансирате съотношението сол-вода в тялото си. Тиквичката съдържа единствено 42 калории, което значи, че можете да ги консумирате без да натрупате непотребни килограми.

Портокал, грейпфрут и мандарина - Тези цитрусови плодове съдържат огромно количество витамин С и фибри, които усъвършенстват метаболизма и спомагат за изгарянето на мазнините. Освен това те са богати на флавоноиди, които усъвършенстват функционалността на всички други органи на тялото.

Краставица - Състои се от доста вода и е с ниско наличие на калории. Краставицата е идеална храна за намаляване и обезпечава на организма ви всички съществени хранителни субстанции, от които се нуждае през целия ден.

Патладжани - 1 патладжан съдържа 24 калории, което го прави необикновено допълнение към вашата диета.

Пъпеш - Пъпешите са богати на вода и други съществени хранителни субстанции. Те предотвратяват задържането на течности. Пъпешите са алкални плодове, което значи, че те обезвреждат киселинността в организма и предотвратяват разнообразни здравни болести.

Банани - Бананите защищават сърцето и усъвършенстват храносмилането. Те също по този начин са невероятни за намаляване.

Пуканки - Пуканки е съвършената закуска, в случай че сте на диета. 1 междинен сервиз на пуканки съдържа 31 калории. Но те би трябвало да се употребяват без захар или масло и с малко сол.

Целина - Тя съдържа 95% вода, по тази причина работи като диуретик и оказва помощ за непотребните килограми.

източник: zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР