Хората, които имат поставена COVID ваксина не са защитени срещу

...
Хората, които имат поставена COVID ваксина не са защитени срещу
Коментари Харесай

Проф. Радостина Александрова с коментар за комбинацията между грип и Омикрон

Хората, които имат сложена Коронавирус ваксина не са предпазени против грип и противоположното. Това са два разнообразни вируса ". Това съобщи за " Твоят ден " вирусологът проф. Радостина Александрова.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 438
По думите й имунизациите за двете инфекции могат да бъдат сложени в един и същи ден. " Има данни, че грипния вирус при започване на пандемията е съдействал за разпространяването на COVID-19. Ако се стигне до двойна зараза обаче, няма да се получи огромна драма ", изясни тя. И добави, че един и същи вирус може да има разнообразни признаци, а модерно разнообразни вируси да имат една и съща симптоматика. 

Относно новия Коронавирус проект проф. Александрова показа, че е доста добре, че е основан. " Ако се удостовери, че Омикрон води до по-леко протичане, ще има сериозен напън върху персоналните лекари. Идеята на проекта е еластичност и далновидност ", уточни медикът. 

Според нея няма по какъв начин да знаем по какъв начин евентуална композиция сред грип и ковид ще повлияе на организма, само че това са инфекции с много сходна симптоматика.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 438  Проф. Начев утвърди новия проект на държавното управление за справяне с пандемията Проф. Начев утвърди новия проект на държавното управление за справяне с пандемията  Испания към този момент слага бустерна доза на всички над 18 години Испания към този момент слага бустерна доза на всички над 18 години  Изтича карантината на премиера Кирил Петков Изтича карантината на премиера Кирил Петков
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР