Хората, които имат малки кученца, са наясно, че отглеждането им

...
Хората, които имат малки кученца, са наясно, че отглеждането им
Коментари Харесай

Последният хит на работното място! Дават ти отпуск, ако си вземеш кученце

Хората, които имат дребни кученца, са наясно, че развъждането им изисква много внимание и грижи. Или най-малко първоначално, до момента в който вие свикнете с новия си любим и той с вас, написа Профит бг.
Е, през днешния ден ще ви представим няколко компании, които оферират отпуск на чиновниците си, в случай, че те се снабдят с кученце.
Наскоро изследователската компания Petplan разгласи, че на към 5% от притежателите на кучета са им били препоръчани почивни часове или даже дни, с цел да свикнат с новите си отговорности.
Mars Petcare
Това е една от първите компании, предложила заплатен отпуск на чиновниците си, само че единствено в случай, че си вземат нов домакински любим.
Mparticle
Тук отпуската е най-голяма – цели 2 седмици, само че в случай, че осиновите куче. Отпуската се предлага за спомагателни разходки и тренировки.
„ Предлагаме майчинство и бащинство, така че е обикновено да предложим и отпуск за кучето ви. То въпреки всичко е нов член на фамилията ви “, споделя Лаурел Пепино от отдел „ Човешки запаси “.
BitSol Solutions
Базираната в Манчестър софтуерна компания предлага на чиновниците си едноседмичен заплатен отпуск, в случай че си вземат ново куче. Собственикът на компанията споделя, че кучетата са като бебетата и имат потребност от внимание. „ Защо да не предложим прочут интервал на отпуск, когато се нуждаете от него “, пита той.
BrewDog
Шотландската пивоварна BrewDog също дава по една седмица отпуск на чиновниците си. Причината – от компанията просто обичат кучетата, само че също по този начин имат предпочитание да се трансфорат в най-хубавата компания, за която можеш да работиш.
Допълнителен отпуск :
Други компании оферират отпуск на чиновниците си, в случай, че домашния им любим почине. Kimpton Hotels & Restaurants да вземем за пример дава 3 почивни дни, а Trupanion – 1 ден. От Vmware и основаната в Бостън Maxwell Health оферират опцията самите чиновници да изберат броя на почивните си дни при сходни нещастни случаи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР