Хората, които днес ви говорят, че живеем зле - ви

...
Хората, които днес ви говорят, че живеем зле - ви
Коментари Харесай

Андрей Новаков към жители на Панагюрище: Когато БСП кажат, че държавата е в застой – вие им посочете доходите и инвестициите тук

Хората, които през днешния ден ви приказват, че живеем зле - ви оставиха на купони за храна и на режим на тока, банкрутираха шестнайсет банки за три месеца. Загърбете великодушието и щедростта си и не вярвайте на лъжите на тези хора. Дотук всичко, което сме създали през тези пет години в Европарламента, ни кара да гледаме намерено хората в очите. И когато нашите съперници ви кажат, че страната е в застой - вие им посочете Панагюрище, да видят каква е междинната заплата тук, какъв брой вложения са направени от кмета на ГЕРБ Никола Белишки и от бизнеса в тази община.

Това сподели претендентът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков в Панагюрище. Той дружно със седмата в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Лиляна Павлова се срещнаха с членове и симпатизанти на ГЕРБ, цитираха от пресцентъра на партията.

„ Сега е значимо новите фондове на Европейски Съюз да се влагат и в по-малките градове и села, да няма разделяне сред огромни и дребни страни, сред районите. Ние, от ГЕРБ, знаем по какъв начин да го създадем и по това се разграничаваме от политическите ни съперници “, сподели на собствен ред Лиляна Павлова по време на срещата, на която участваха и народните представители от област Пазарджик Десислава Тодорова, Десислава Костадинова и Даниела Малешкова, регионалният шеф Стефан Мирев, ръководителят на общинския съвет на Панагюрище Христо Калоянов, както и регионалният координатор на ГЕРБ-Пазарджик Найден Шопов.

След срещата Андрей Новаков и Лиляна Павлова се разходиха в центъра на града. По-късно вечерта те участваха на Националния митинг-заря, отдаден на 143 години от експлоадирането на Априлското въстание на площад „ 20-ти април “ в Панагюрище.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР