Хората искат сигурност, високи доходи, искат да виждат развитие, ние

...
Хората искат сигурност, високи доходи, искат да виждат развитие, ние
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Хората искат сигурност

Хората желаят сигурност, високи приходи, желаят да виждат развиване, ние това вършим сега. Лозунги не трябват, а заводи, вложения, индустриализация. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Мюнхен след срещата си с министър-председателя на Свободната страна Бавария Маркус Зьодер, оповестиха от Министерски съвет.

Премиерът Борисов посочи, че доста немски фабрики са направени в България, изключително в автомобилната промишленост, които с изключение на, че се основават, в следствие уголемяват производството си.

Българският министър-председател означи, че се работи интензивно за повече контакти сред българския и баварския бизнес, тъй че двете стопански системи да бъдат оптимално съединени. Те ни харесват, знаят, че сме постоянна и дисциплинирана страна, ние сме семейство във всяка една сфера, добави Борисов и подчертава върху ползотворното съдействие с доста други федерални провинции.

Помолен да разяснява днешното изявление на английския министър председател Тереза Мей, Борисов изрази вяра да не се осъществен страшните прогнози, при които вместо Брекзит да протече подредено, да пристигна някой различен и да изиска нови диалози.

Министър-председателят Борисов също по този начин поздрави Франс Тимерманс за резултатите на вота в Холандия и акцентира положителното си другарство с него.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР