Хората искат оставката на Иван Гешев, защото са с нулево

...
Хората искат оставката на Иван Гешев, защото са с нулево
Коментари Харесай

Минчо Спасов: В прокуратурата действа ОПГ за завземане на бизнеси

Хората желаят оставката на Иван Гешев, тъй като са с нулево доверие в прокуратурата, там работят ОПГ за завладяване на бизнеси и дразнене на хората. Това разяснява в студиото на предаването „ Тази заран “ по bTV юристът и някогашен евродепутат от Национална движение „Симеон Втори" Минчо Спасов.
Той сподели и сигнал за съответна охранителна компания и съобщи, че с това се вижда, че има връзка сред „ Делта гард “ с основния прокурор Иван Гешев, като разясни, че немски публицист и вложител са желали да схванат за какво охранителната компания е рейдвала фотоволтаична централа в Сливенско.
„ Делта гард “ и връзката с основния прокурор породи при избора му, когато контраптротестиращите или подкрепящите го се оказаха хора на „ Делта гард “, сподели още Спасов.
Според Спасов има и замяна на доказателства, както и изгубване на такива. Той даде образец с тефтерчето на някогашния ръководител на Комисията за определяне и попречване на спор на ползи Филип Златанов:
„ В него имаше няколко групи букви Б.Б., Д.П., наблюдаващият прокурор по това дело беше трансформирал буквите Д.П. на цифрата 10 и ненадейно по-късно тефтерчето изчезна, буквите ББ не бяха изменени на 88. Кой пази прокуратурата Д.П., не Б.Б, по тази причина Б.Б. е толкоз изплашен сега. Без Златанов да е оспорил, че това е неговият почерк, внезапно прокуратурата изиска спомагателна почеркова експертиза и пътувайки към нея, след самопризнание на Златанов, че е създател на текста, тефтерчето изчезна “, напомни Спасов.
Според него прокуратурата фалшифицира писмен документ. Освен това членовете на Висш съдебен съвет ще са идващите, на които ще се желае оставката от протестиращите.
Те избраха Гешев, макар че бяха осведомени за неговите качества, добави Спасов. По думите му огромна част от тях „ са минали през кабинета на Пеевски, преди да минат през кабинета на Искра Фидосова “.
В предишния Висш съдебен съвет моя позната ми сподели, че е била унижена по този метод, бидейки от парламентарната квота на ГЕРБ, те са я прекарали първо през кабинета на Пеевски и по-късно през Искра Фидосова, (по времето, когато е била в Народното събрание - бел. ред.). Борисов дори сподели, че не познавал квотата на ГЕРБ във Висш съдебен съвет преди дни, добави някогашният евродепутат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР