Хората имат склонността да поглеждат към хороскопа, когато иде реч

...
Хората имат склонността да поглеждат към хороскопа, когато иде реч
Коментари Харесай

Женско помагало: Кажи ми каква зодия си, за да ти кажа коя поза е твоята

Хората имат склонността да поглеждат към хороскопа, когато иде тирада за обич и пари. Защо това пък да не се отнесе и към секса. Какво биха могли да ни кажат звездите за другарчето в леглото? Дали е навирен ухажор, буйно ли раздава милувки, или избира мързеливо да чака своя оргазъм.

Овен
Освен че сте самостоятелни, сте и куражлии, на които им стиска да пробват нови и по-изчанчени пози. Дори такива, които биха могли да ви наранят. Затова за вас подобаваща би билa „ Люлеещият се стол “. Накарайте мъжа да седне по метод, по който го прави нормално. Седнете в скута му с лице към него, увийте краката към него и облегалката и поемете нещата в свои бедра.

Телец
Вие сте по-класически настроени, стане ли дума за креватно наслаждение. Жените от тази зодия сте великодушни и сте хора, на които може да се разчита, също така притежавате много почтена страна в характера, в сравнение с показвате. За вас най-подходяща е мисионерската поза. Не е прекомерно ексцентрична, само че ще ви докара до оргазъм. Настанете се комфортно и позволете на мъжа да ви достави наслаждение.

Близнаци
Вие притежавате отлично въображение и сте много енергични - две неща, които са наложителни за по-палав секс. За вас предлагаме позата „ Да, да,да “. Легнете по стомах на ръба на леглото и подпрете ръцете си на пода. Така господинът ще има опция хем да се любува на красивия ви тил и на задника би, хем ще проникне задоволително надълбоко, че да ви накара да крещите неистово.

Рак
Вие сте много непредвидими в леглото. Една вечер може да сте настроени извънредно сантиментално, а на идната да сте в въодушевление да го играете строгата стопанка. Една от обичаните ви пози обаче, без значение от емоционалността ви, е тази, в която сте от горната страна. Позицията на ездачка ви дава опция вие да контролирате темпото и оргазма си. Не бихте отказали и чифт белезници. На драго сърце бихте завързали непослушния си ухажор за таблата на леглото, в случай че ви падне такава опция. Ако сте в въодушевление за по-малко фамилиарност, седнете върху мъжа с тил към него и препускайте лудо към дебрите на удоволствието си.

Лъв
Вие сте трагични, обичате любовната игра и сте страшни почитатели на предиграта. Не бихте отказали масаж с горещо масло като залог, че ще вкарате в приложимост най-палавата страна от себе си. Въпреки това не забравяте и за романтизма и сякаш най-предпочитате позата „ Лъжици “. Легнете в полуембрионална поза, помолете сътрудникът да легне зад вас и да проникне както единствено той си знае. Получавате две в едно – хем пристрастеност, хем фамилиарност.

Дева
Хората от този знак са доста прецизни и аналитични. За да се предпазите от прекомерно доста обсъждане, и то в леглото, предлагаме ви да пробвате „ Кучешката “. Застанете в колянно-лакътна поза на края на леглото. Мъжът би трябвало да застане прав зад вас. Удоволствието е потресително поради ъгъла, под който той прониква във вас.

Везни
Жените от тази зодия обичат предиграта и са изключително положителни в целуването. За тях е подобаваща позата „ Аз на теб, ти на мен “, или с други думи, положителната класика на позата „ 69 “. Тя разрешава да покажат мощната си страна с устата и на собствен ред да получат наслаждение по същия метод. Без значение кой от двамата сътрудници е изпод.

Скорпион
Вие сте доста полови и цялостни с експериментаторски дух. Затова на вас най-вече би ви прилягала позиция, която не е рамкирана в леглото и която изисква повече еластичност. Изберете си масата в трапезарията или пералнята и поставете възбудения си гъз от горната страна. Помолете колегата си да застане сред бедрата ви, да повдигне краката ви в профил на раменете си, вие го хванете за врата за непоклатимост. Ако тази поза ви се коства изморителна, може, вместо да седите върху масата, да лежите върху нея.

Стрелец
Любовта и пристрастеността са наложителни два детайла, стане ли дума за половия ви живот. За вас е особено, че сте много диви в леглото. За вас е подобаваща позата „ Прегръдка във ваната “. Седнете в колегата си с лице към него и се наслаждавайте на топлата вода и жежкия оргазъм.

Козирог
Истината е, че вие сте много игриви в леглото, което значи, че на вас нищо в секса не ви е непознато. Следващия път пробвайте позата „ Завъртулка “. Накарайте обичаният да легне по тил и седнете върху него перпендикулярно на тялото му. Покажете му по-добрия си профил. За по-голяма опора сложете ръцете си зад вас върху леглото.

Водолей
Този знак е прочут с авантюризма си и с неналичието на задръжки. За вас най-подходяща е позата „ Във ваната с душа “. Седнете с тил към колегата си във ваната и насочете преносимия душ към клитора си. По този метод ще получите двойно наслаждение – един път от мъжа, а след това и от струята топла вода. Ако нямате подобен душ, използвайте вибратор.

Риби
Вие сте сантиментални натури и обичате изтънчената обич. Следващия път, когато се озовете сред чаршафите, пробвайте позата „ Лице в лице “. Седнете в скута на любовника си с лице към него и обвийте с крайници кръста му. Помолете го и той да направи същото. Тази позиция ще ви даде опция да бъдете още по-интимни един към различен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР