Хората имат различни фобии и се пристрастяват към различни неща.

...
Хората имат различни фобии и се пристрастяват към различни неща.
Коментари Харесай

Най-опасните пристрастявания

Хората имат разнообразни уплахи и се пристрастяват към разнообразни неща. Някои от тях са безобидни и провокират единствено усмивка, само че множеството от пристрастените съществено заплашват живота и здравето си. Вижте най-опасните пристрастявания:

Да ядеш тоалетна хартия

Можете ли да си визиите, че има хора, които ядат тоалетна хартия и за тях тя е доста вкусна? Американката Кийша от години си похапва тази „ вкусотийка “ и не може да спре. Кийша изяжда от 4 до 5 рула тоалетна хартия седмично и постоянно има по едно руло в себе си, в случай че и си прияде.  Когато върви на кино, вместо пуканки, тя се любува на следващата ролка тоалетна хартия.

10 признака, че страдате от номофобия

Да пиеш лак за нокти

23-годишната Берта обожава да пие лак за нокти. Когато ожаднее, тя пие лак за нокти. Берта е толкоз пристрастена към лаковете за нокти, че всеки ден изпива по 5 шишенца. Тя даже има желания. Според нея най-вкусен е синият лак.

Пристрастяване: Пакистанец яде от години листа и кора от дървета (СНИМКИ)

Да душиш главата на кукла

Странните пристрастявания към разнообразни неща на някои хора включват и това - да душиш главата на кукла. 24-годишната Леиси е мощно пристрастена към главата на куклата си и не може да спре да я мирише. Дори и това да не е рисково за нейното здраве, не е по-малко необичайно. Леиси по през целия ден гали лицето си с главата на куклата си.

Да се влюбиш в колата си

Много хора обичат колите си, само че 27-годишният Натаниел в действителност е влюбен в колата си. Той счита, че има любовна връзка с нея. Натаниел е толкоз привързан с колата си, че даже прави секс с нея по собствен личен метод.

Още по тематиката:

Жените са по-пристрастени към телефона си

Секс уплахи

Мъжките уплахи в леглото

Лошите прекарвания могат да бъдат потребни

Странни уплахи: Кои хора страдат от аблутофобия и ергасиофобия (ВИДЕО) По тематиката Червеното вино и плодовете лекуват фобии
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР