Хората имаме способността да романтизираме всевъзможни неща, дори такива, в

...
Хората имаме способността да романтизираме всевъзможни неща, дори такива, в
Коментари Харесай

5 неща, които да спрем да романтизираме

Хората имаме способността да романтизираме всевъзможни неща, даже такива, в които явно няма нищо красиво и сантиментално. Особено когато стане въпрос за обич. И това не всеки път е добре, тъй като постоянно свърша с разрушени сърца, неоправдани упования и среща с грозната реалност, която не сме желали да забележим.

Често чакаме съвършената връзка или принца на бял кон, само че такива понятия не съществуват на процедура. Други преследват американската фантазия, до момента в който не схванат, че това е заблуда.

Ето и пет неща, които е извънредно време да спрем да романтизираме.
Токсични връзки
Романтизирането на токсични връзки постоянно е иклюзително нездравословно. Важно е да разпознавате и да се справяте с нездравословното държание, вместо да го превъзнасяте. Осъзнаването, че токсичността не е симптом на обич, а по-скоро разрушителна мощ, е от решаващо значение за персоналното богатство. Ако не се усещаме добре в една връзка, нямаме място в нея. Безсмислено е да се надяваме той/тя да се промени или нещата вълшебен да станат по-добри. Това няма да стане. Някои хора просто не си пасват и не си въздействат добре чисто енергийно. Бягайте! 


Проблемите с психологичното здраве  
Романтизирането на проблемите с психологичното здраве може да увековечи нездравословните стандарти и да омаловажи същинските провокации, пред които са изправени хората. От значително значение е да подхождаме към психологичното здраве със съпричастност и схващане, като търсим помощ, когато е належащо, вместо да възхваляваме страданието, чувствайки се като герои от популярен филм. Не, това не е филм и никой няма да пророни сълза най-после. Просто ще си страдаме и няма да изпълним цялостния си капацитет, за което в последна сметка сме тук, на тази земя. 



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР