Хората идват в живота ни, постояват - някои за мъничко,

...
Хората идват в живота ни, постояват - някои за мъничко,
Коментари Харесай

2-те зодии, които мъжете помнят цял живот

Хората идват в живота ни, постояват - някои за мъничко, други за повече, а най-после постоянно си потеглят... до деня, в който не откриеш този, който ще остане, даже и целият свят да се срути. Разделите са мотив да се замислим какво сме сбъркали, какво търсим в индивида до нас и какво в никакъв случай повече няма да допуснем, с цел да сме щастливи.
Това са двете зодии при дамите, които мъжете мъчно не помнят и има за какво:

Влюбиш ли се в жена Близнаци би трябвало да знаеш, че в случай че си отиде, дълго няма да намериш човек, който ще има съвсем всичко, от което мъжът има потребност. Близнаците са извънредно красиви дами и държат да наподобява добре, даже когато са вкъщи. Те притеглят мъжете със своята автономия и знаят, че каквото и да се случи, могат да се оправят и сами.
5-те най-верни зодии в любовта
Дръзки са, имат забавен метод и тъкмо, когато си мислиш, че си съумял да завладееш сърцето им, те се дръпват и ти обръщат тил - желаят да знаеш, че не е толкоз елементарно да подарят сърцето си на някого. Близнаците са доста интелигентни дами и знаят какво желаят от живота, способни са да дадат всичко, от което един мъж се нуждаят и тъкмо за това в никакъв случай не можеш да ги забравиш.
ВТОРАТА ЗОДИЯ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР