Хората да използват времето за физически натоварвания. Не си търсете

...
Хората да използват времето за физически натоварвания. Не си търсете
Коментари Харесай

Лекар: Кардиолозите правим много секс

Хората да употребяват времето за физически натоварвания. Не си търсете оправдания. Над 25 градуса сърдечните удари и смъртността леко се повишават. При сегашните температури кардиолозите нямаме работа. Това сподели доцент Сотир Марчев по БТВ.
Над 30 градуса нашите хормони реагират-активират се. Те имат неподходящо влияние на сърцето. Когато размерът на кръвта е по-малък, се стига до сърцетуптене. При рискови горещини би трябвало да се пие една чаша вода на час. Екстремното количество вода води до гибел. Здравите хора не би трябвало да усещат жадност. Жаждата е доста добър ориентир. Ние в болничното заведение като се чудим дали течностите са доста или малко, караме човек да си покаже езика. На естествените хора езикът е мокър. Ако течностите не стигат, урината е със мощно жълт цвят.

Тези, които пият по малко, с тях нямаме проблеми. Когато на открито е 40 градуса, не би трябвало да се употребява елементарен вентилатор. В този миг алкохолът не е идеалния. За изстудяване се губят течности и човек получава топлинен удар.

Съветваме да не се използва доста сол. Кардиолозите пием доста кафета. Захар съвсем не използваме. Кардиолозите вършим доста секс. Препоръчваме го. Кардиолозите вървим на фитнес. Официалните рекомендации на кардиологичното сдружение е да се употребяват нискомаслени артикули.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР