Хората често ме питат как е възможно жена да загуби

Хората често ме питат как е възможно жена да загуби ...

Ето как Джесика свали бързо 50 кила без диети.

Хората често ме питат как е възможно жена да загуби 50 килограма, с какво се е хранила, какви упражнения е практикувала и отговорът й е прост - никога не съм била на диета. Джесика Герлок от Онтарио, Канада днес вдъхновява момичетата от цял свят, а нейната тайна, когато става въпрос за диета, също е проста - контролирано хранене със здравословни хранителни стоки. Тя казва, че най-големият проблем е да се промени начинът на мислене. Прочетете съветите й:  Забравете за диетите

Аз дори не харесвам думата диета. За мен "не яж това" означава точно обратното. Научих се да се храня правилно. Започнах да готвя храната повече и спрях да ям в ресторанти. Когато готвите сами, тогава осъзнавате какви съставки вкарвате в тялото си. Също така въведох правилото за последното си хранене в 20 часа, но ако имам желание за бонбони, мога да я задоволя и да продължа напред.

Упражнения с тежести

Когато влязох във фитнеса, нямах никаква представа да използвам нищо друго освен пистите за бягане. След това наех професионален треньор, който ме научи на важността на тренировките с тежести. Научих се как да изграждам мускули, за да изгарям мазнините.
Яжте ябълки

Както казва една стара поговорка: "Една ябълка дневно ще ви държи далеч от лекаря". Ябълките са най-добрият трик за губене на килограми. Те задоволяват желанието за сладко, но може да бъде потушават и глада като цяло. Можете да добавите фъстъчено масло към ябълките и да направите страхотно хранене след тренировка.


Останете позитивни

Не всички дни са съвършени и никой в ​​света не е съвършен. Трябва да знаете, че трябва да станете веднага щом паднете. И ако някога се отклоните от пътя, важно е да почувствате разкаяние и по-нататъшно желание за загуба на тегло. Важно е да не се отказвате и да продължите да спазвате първоначалните правила, като се преструвате, че нищо не се е случило.

Спете

Само сънят не ви помага да загубите калории и килограми, но това е много важна комбинация от упражнения, здравословен начин на живот и сън. Твърде малко сън може да забави метаболизма и да повиши апетита.

Превод: БЛИЦ
 

Източник: blitz.bg