Хората често ме питат как е възможно жена да загуби

...
Хората често ме питат как е възможно жена да загуби
Коментари Харесай

Ето как Джесика свали бързо 50 кила без диети

Хората постоянно ме питат по какъв начин е допустимо жена да загуби 50 кг, с какво се е хранила, какви извършения е практикувала и отговорът й е елементарен - в никакъв случай не съм била на диета. Джесика Герлок от Онтарио, Канада през днешния ден въодушевява девойките от целия свят, а нейната загадка, когато става въпрос за диета, също е елементарна - следено хранене със здравословни хранителни артикули. Тя споделя, че най-големият проблем е да се промени методът на мислене. Прочетете препоръките й:



Забравете за диетите

Аз даже не одобрявам думата диета. За мен "не яж това " значи тъкмо противоположното. Научих се да се храня вярно. Започнах да сготвям храната повече и стопирах да хапвам в заведения за хранене. Когато готвите сами, тогава осъзнавате какви съставки вкарвате в тялото си. Също по този начин вкарах правилото за последното си хранене в 20 часа, само че в случай че желая за бонбони, мога да я задоволя и да продължа напред.

Упражнения с тежести

Когато влязох във фитнеса, нямах никаква визия да употребявам нищо друго с изключение на пистите за тичане. След това наех професионален треньор, който ме научи на значимостта на тренировките с тежести. Научих се по какъв начин да построявам мускули, с цел да горя мазнините.
Яжте ябълки

Както споделя една остаряла сентенция: "Една ябълка на ден ще ви държи надалеч от лекаря ". Ябълките са най-хубавият трик за губене на килограми. Те задоволяват желанието за сладко, само че може да бъде потушават и глада като цяло. Можете да добавите фъстъчено масло към ябълките и да извършите ужасно хранене след подготовка.


Останете положителни

Не всички дни са съвършени и никой в ​​света не е идеален. Трябва да знаете, че би трябвало да станете незабавно щом паднете. И в случай че в миналото се отклоните от пътя, значимо е да почувствате разкайване и по-нататъшно предпочитание за загуба на тегло. Важно е да не се отказвате и да продължите да спазвате първичните правила, като се преструвате, че нищо не се е случило.

Спете

Само сънят не ви оказва помощ да загубите калории и килограми, само че това е доста значима композиция от извършения, здравословен метод на живот и сън. Твърде малко сън може да забави метаболизма и да увеличи апетита.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР