Хората без морал често се смятат за по-свободни, но най-често

...
Хората без морал често се смятат за по-свободни, но най-често
Коментари Харесай

Брутално в БГ: Борисов син ли е на Бай Тошо и правят ли труповете секс?

„ Хората без морал постоянно се считат за по-свободни, само че най-често просто са лишени от способността да усещат и да обичат. Така прегръщат свободния секс. Мъртви, които чукат други мъртви. В тяхната игра няма риск или комизъм – те са трупове, които чукат други трупове “, - споделя писателят. 

 

Буковски е гениално недодялан. Нашата грубост е лишена от артистизъм. Затова битува слух, че Бойко Борисов е противозаконен наследник на Тодор Живков. Кога, къде и с кого е станала заварката, не е ясно, само че бедния мозък харесва сходни нелепици. Защото се връзват с простащината, предавана от героите на сюжета. Съществува и спор дали самият Живков е наследник на Борис III или са братя. Абсурдно е, жалко е, само че се харесва.

 

Но народът, той какво е отговорен?!

 

Положението в действителност е трагично. Борисов и ГЕРБ оферират диалози на останалите политически сили в Народното събрание, с цел да намерят вид за държавно управление, което да извади България от рецесиите. Тези, които вкараха страната в кенефа на Европа, в този момент търсят тоалетна хартия.

 

Нещо повече, Борисов повтаря и повтаря, че приоритет на целите е кой е „ за “ Путин и кой – „ срещу “. Също и войната в Украйна. И това го предлага индивидът, който построи през територията ни Руски поток, наля в него 3 милиарда и го подари на Путин. Онзи одобри подаръка, кимна предостатъчно и атакува Украйна.

 

Господи, ще доживеем ли някоя мисирка да го попита за тази мръсна история?

 

Абсурдите не стопират. Борисов вика да се прегърнем като братя и да забравим ограбването на страната и сриването й на дъното на Европа през ръководството му. Каквото било – било, вика Бойко. Забравяме мафиотския модел, гепените милиарди, рекордната смъртност измежду популацията и всички други зулуми. Идва ново време. Нов 9-ти септември. Нов 10-ти ноември! Ура, приятели и господари.  

 

Политичеки и трудов напредък ни чака, в случай че прегърнем концепциите на вожда и учителя от Банкя. Не може да се отхвърли, че е народопсихолог. Знае, че българите най-вече имат вяра на най-големите неистини. Още Хитлер го е схванал и приложил към немския народ. От което доста други нации прокървиха, само че това е друга тема…

На дневен ред е новата задача на Борисов. Вече е Обединител. Вежди към този момент вае величавата му фигура.

 

Какво в действителност остава на българите?

 

„ 3а този, който бъде погубен, няма никакво значение кой ще завоюва войната “, - написа Джоузеф Хелър в „ Параграф 22 “.  Така и с тези от нас, които ще затънат в една, две или във всички рецесии. Какво значение ще има тогава кой е съставил държавно управление? Както споделя Полковника от същата книга: „ Правосъдие е коляното в корема напряко от пода в зъбите нощем скрито с вдигнат нож долу в склада с муниции на бойния транспортен съд с песъчлив чувал по главата тихомълком в тъмнината без никакво предизвестие “.

 

Понякога в действителност си го мисля. Знам, че и на вас ви минава през мозъка. А той се прави на ударен, и пробва още веднъж да ни преметне. Да ни употребява. Да ни такова с 200!

Очаквайте Плевнелиев и Паси да почукат и на вашата врата. С какво ще ги посрещнете? Разбрах, благодаря.

 

Гротеска. Брутално. България.

 

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР