Хора в София са пропищяли от вандалски набези на група

...
Хора в София са пропищяли от вандалски набези на група
Коментари Харесай

Малки вандали крадат капачки от гумите на автомобилите СНИМКА

Хора в София са пропищяли от вандалски нападения на група деца, които преднамерено спадали гуми на леки коли и вършели много други пакости.

Множество хора споделят във фейсбук, че са станали жертви на дребните нарушители, които с дейностите си заплашват животите на водачите и тези на пасажерите, които ще се возят в колите, чиито гуми са спаднати.

Въпросните деца обикаляли по паркинги и вършели пакостта, а когато някой им направел забележка, те не трепвали, а продължавли да си вършат какво желаят.

Много мнения, свързани с казуса, се изписват във фейсбук. Ето и някои от тях:

" Сега видях поста. Автомобилът се оказа че е моят. Нека родителите на тези деца да си ги познаят и да бъдат по този начин съзнателни, и доброжелателни, да ме потърсят: 0898511352. Защото през днешния ден е изчезнала капачка на винтил, на следващия ден ще изчезне нещо друго по-мащабно, не е редно. Нека да се научат от ранна детска възраст, че не би трябвало да пипат и да си понесат рецензиите! ", написа мъжът, чиято кола се вижда на фотографията и е жертва на набезите на децата.

" Тези деца ги пъдя от три дни, досаждат на прозорци - те викат, хвърлят си боклуците от 13 часа до 17-18 часа. Има още с тях - девойки. Този в средата дори споделя, че майка му е умряла, идва от " Люлин ". Другите са от " Обеля 2 ". Не мога да си умря от тях, виждам внучката на 3-6 месеца. Прозорец не може да се отвори. Моля за съвет, 217 блок отзадния вход - доста са невъзпитани и шумни. ", написа друга пострадала.

" Тези вършеят на всякъде - аз съм 269 блок и там се събират. Пушат, пият бира и крещят по през целия ден, няма успокоение. И най-жалкото е, че колкото пъти звънях в полицията и на кварталния, ми споделят, че не нарушават часовете за отмора. Т.е. до 22 ч.можело. А това, че се крият под прозорците, нищо не може да се направи. Не знам какъв брой е обикновено да пият, дишат божествен газ във флакони, и да не може нищо да се направи. Като се обадя - идват, изгонват ги и те след един час отново идват. ", споделя друга коментираща.

" Спадат гумите, през целия ден го вършат и аз персонално си ги завивах, макар че направих два пъти забележка - продължиха да го вършат, само че възпитанието на днешните родители е такова за жалост ", споделя различен опарен човек.

" Спадат гуми на коли, с риск за здравето и живота на водача. Имена няма. Не са дебнати съзнателно, а след неколкократни забележки - не престават да се връщат, вършейки същата активност. Лицата са малолетни и без контрол от възрастен, кои закони? ", пита различен човек, засегнат от дейностите на децата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР