Хора с кемпери и камиони правят лагери до американската базаЕнтусиасти,

...
Хора с кемпери и камиони правят лагери до американската базаЕнтусиасти,
Коментари Харесай

Ловци на извънземни нахлуват в Зона 51

Хора с кемпери и камиони вършат лагери до американската база

Ентусиасти, фенове на всевъзможни мистерии и загадки и голям брой уфолози през днешния ден се събират в американския щат Невада с цел да претърсят секретното американско военно оборудване „ Зона 51 ".

От дълго време се носят клюки, че там се съхраняват държавни секрети за извънземния живот. Затова от днешната акция се чака да бъде вдигнато булото над мистерията.

От през вчерашния ден хиляди искащи да се включат в самодейност дойдоха в градче, намиращо се на 20 км. от зоната. Местните поданици пък споделят, че се боят от прииждащите големи тълпи, защото може да настъпи филантропично злополучие в Рейчъл, където живеят единствено 50 души и няма магазин за храна, нито бензиностанция.

Събитието бе оповестено в обществената мрежа Фейсбук под заглавието " Да щурмуване Зона 51, те не могат да спрат всички нас ". Събитието е проведено от студента в Калифорнийския лицей Мати Робъртс, който предложения хората в 20:00 часа на 20 септември да разкрият дружно тайните на американските военни за извънземните.

Когато повече от 1 милион души показаха интерес да се включат в самодейността, американските военни съществено се тормозиха. Те предизвестиха " ловците " на НЛО да не влизат през портите на военната база, тъй като тя към момента се употребява за тестване на бойни самолети и образование на личен състав. Въпреки това събитието не беше анулирано.

Това не се случи даже и откакто Мати Робъртс " обърна палачинката " и сподели, че всико е просто смешка. В покрайнините на Зона 51 не престават да прииждат хиляди хора. Единственият хотел в градчето е напълнен, по поляните са разпънати много палатки.

Местни медии оповестяват, че хора с кемпери и камиони са почнали да основават лагери наоколо до Рейчъл и Хико.

До момента повече от 2,1 милиона души са декларирали на страницата във Фейсбук, че ще присъстват и ще се включат в разкриването на истината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР