Хора, познавали 16-годишното момче, което стреля срещу свои съученици в

...
Хора, познавали 16-годишното момче, което стреля срещу свои съученици в
Коментари Харесай

16-годишният нападател от кaлифорнийската гимназия имал рожден ден в деня на стрелбата

Хора, познавали 16-годишното момче, което стреля против свои съученици в четвъртък в гимназия северно от Лос Анджелис, го разказват като добродушно и мъдро дете, от което в никакъв случай не биха очаквали сходно нещо, осведоми Асошиейтед прес, на която се базира Българска телеграфна агенция.

Властите пробват да открият аргументите за стрелбата в гимназия " Согъс " в Санта Кларита, при която починаха 16-годишно момиче и 14-годишно момче. Две девойки на 14 и 15 година са ранени, както и още едно момче на 14 години, прецизира Ройтерс.

Момчето, което е стреляло, е на 16 години, като в деня на стрелбата е имало рожден ден.

Властите оповестиха, че в профила му в Инстаграм през вчерашния ден сутринта е имало обява, която гласяла: " Согъс, забавлявай се в учебно заведение на следващия ден ". По-късно известието е било изтрито.

Властите оповестиха, че 16-годишният нападател е извадил револвер 45-и диаметър от раницата си и е прострелял петима други възпитаници, преди да обърне дулото против себе си и да се самонарани.

Следователите към момента не знаят претекстовете за закононарушението. Момчето е живеело с майка си в Санта Кларита - предградие на Лос Анджелис с към 210 000 поданици, известно с положителните си учебни заведения, сигурни улици и релативно евтини жилища. Бащата на момчето е умрял преди две години. През юни 2015 година бащата е бил задържан по обвиняване в побой над майката.

Властите разпитват дамата в търсене на аргументите за нападението.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР