Хора от всички краища на България се събраха пред паметника

...
Хора от всички краища на България се събраха пред паметника
Коментари Харесай

Показаха на Бузлуджа представлението Нонумент

Хора от всички краища на България се събраха пред паметника на връх Бузлуджа за представлението „ Нонумент " на Стефан Щерев и немската група „ ЛИГНА ". То е част от интернационален план, в който взе участие и Дома на хумора и сатирата в Габрово. Публиката се трансформира в съществена част от представлението.

Велико Търново

„ Нонумент " е пиеса за слушане, която се играе от публиката по време на разходка към паметника на връх " Бузлуджа ". Така всеки от феновете имаше опцията да преживее архитектурата, да стане очевидец на подиуми от историята на паметника, получавайки указания за осъществяване на нормални, ежедневни жестове.
Албена Тагарева - Определено беше едно извънредно вълнуващо прекарване.Йоана Недева - Страхотен перформънс, за първи път вземам участие в сходно нещо и концепцията ме докара до тук.Стефан А. Щерев: Мисля, че си дадохме сметка какво е предишното ни, мисля че си дадохме сметка, че предишното не можем да върнем обратно, можем да го преглътнем или да осмислим по някакъв метод и мисля, че това си пролича в реакциите на хората.
Изложбата „ Нонументи " ще остане в Дома на хумора и сатирата в Габрово до края на януари идната година.
 Изложба Изложба "Нонументи " е подредена в Дома на хумора и сатирата в Габрово
В Дома на хумора и сатирата в Габрово довечера беше открита изложбата "Нонументи ". Тя е част от 24-то Габровско биенале на хумора и сатирата, посве...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР