Хора от сватбения бранш, организатори на семейни събития, диджеи и

...
Хора от сватбения бранш, организатори на семейни събития, диджеи и
Коментари Харесай

Хора от сватбения бранш протестираха в Хасково

Хора от сватбения отрасъл, уредници на фамилни събития, диджеи и притежатели на профилирани салони за тържества излязоха на безмълвен митинг в Хасково през днешния ден.

Около 20 души се събраха пред постройката на регионалната администрация и демонстрираха неодобрение против ограниченията, които органичават събития, свързани с наличие на повече хора, оповестява Българска телеграфна агенция.

Връщат част от ограниченията поради COVID-19!

Искаме да работим. От месец март до момента имам отсрочени във времето към този момент десетина сватби, а би трябвало да храня три деца. Всичко пропада поради налаганите ограничавания, сподели Таня Вълкова, притежател на сватбена организация. Колегата й водещ Теодор Тодоров сподели, че нормално планирането и подготовката на такива ритуали продължава с месеци и е обвързвано с предварителни разноски. Закупили сме цветя, украшения за годеж в събота. Сега какво да ги вършим?, даде за образец той.

Искаме решения, които не са от през днешния ден за на следващия ден, прикани Тодоров като посочи, че се надява и към този момент е кандидатствал за държавна помощ по мярката 60/40. Сред присъстващите недоволни бе и бъдеща новобрачна двойка, чиято избрана за уикенда женитба се отсрочва.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР