Хора от различни части на света са чували странни звуци,

...
Хора от различни части на света са чували странни звуци,
Коментари Харесай

Аномалия: Странни звуци от недрата пак се носят из различни части на планетата и стряскат хората

Хора от разнообразни елементи на света са чували странни звуци, сходни на духов оркестър. С избрана регулярност тази особеност се е слушала от Канада до Украйна, а също по този начин изключително постоянно в Съединени американски щати, Германия и Беларус. Забележително е, че тези звуци се появяват към този момент в течение на десетилетие.

За финален път шумът се чул през този май в Калифорния, а също по този начин във Англия. Даже експертите не са в положение да обяснят загадъчния феномен, да не приказваме за елементарните хора.

Физикът Жан Пиер Морис допуска, че те имат връзка със северното зарево и радиоционните пояси. Възможно е възникването на шума да е обвързвано с радиоизлъчването, обявиха от НАСА. Специалисти от галактическата организация обяснили своята доктрина по следния метод: Ако хората вместо уши имаха радиоантени, то биха чували най-различни симфонии от звуци. Подобни шумове учените назовават атмосферни намеси.

Андрей Тюняев, учен от Русия, счита, че причина за тръбните звуци е счита на полюсите на Земята. Заради " преполюсирането " структурата на планетата се трансформира, Земята стартира да " скърца ".

И, несъмнено, не се мина и без версията за потреблението на климатично оръжие. Никоя от показаните теории не е потвърдена.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР