Хора от различни части на света разказват своите истории за

...
Хора от различни части на света разказват своите истории за
Коментари Харесай

Историята на бразилския фермер, отвлечен от извънземни

Хора от разнообразни елементи на света описват своите истории за отвличания от извънземни . Повечето от тях са плашещи и мистериозни. Вижте историята на бразилския фермер, похитен от НЛО:

Антонио Вилас Боас бил бразилски фермер, който постоянно работел през нощта на полето в фамилната плантация, с цел да избегне горещините денем.

Една октомврийска нощ той забелязал странна светлина в небето. Антонио се изплашил и се прибрал в къщи, като затворил всички прозорци и събудил брат си. Двамата следили заедноярката светлина, до момента в който тя не изчезнала.

На 14 октомври през нощта Антонио и брат му още веднъж работели на полето, когато на 100 метра над главите им още веднъж се появили странните светлини, които малко по-късно изчезнали.

Няколко дни по-късно Антонио бил самичък в полата, когато светилната се появила още веднъж, само че този път се отправила непосредствено към него. Той се опитал да избяга, само че няколко странни същества го хванали. Те били облечени в костюми, компактно прилепващ към телата им, със сив цвят и от чудноват плат. Извънземните имали и шлемове, които покривали очите им, които светели със наследник цвят. Издавали скотски звуци.

Извънземните го вкарали в своя летателен уред и му създали кръвни проучвания. След това в стаята при него влезнала жена, която приличала на останалите извънземни, с която правил секс. След това извънземните го върнали назад на мястото, откъдето го отвлекли.
 нло Thinkstock/Getty Images
Когато се прибрал, Антонио открил, че го е нямало единствено 4 часа. След случката той се разболял. По кожата му се появили рани , които лекарите определили като рани от излагане на радиация.

Антонио Боас е един от малцината отвличани от извънземни, който си спомня всяка детайлност от случката.

И още по тематиката:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР