Хора от най-близкия кръг на президента на Русия Владимир Путин

...
Хора от най-близкия кръг на президента на Русия Владимир Путин
Коментари Харесай

Конспирация: Руският елит искал да отрови Путин и дори вече му е намерил заместник

Хора от най-близкия кръг на президента на Русия Владимир Путин в Кремъл възнамеряват да го отровят. Те към този момент даже са му избрали правоприемник на президентския пост. Това настояват представители на Главната дирекция на разузнаването на Министерството на защитата на Украйна. Целта на тази група е да в профил Путин от власт допустимо най-скоро и да възвърне икономическите връзки със Запада. „ Заговорниците “ са и съперници на войната, само че заради боязън от възмездие, не показват гласно мнението си пред президента.

Според отчета на разузнаването високопоставените доближени до президента са уплашени от въздействието на войната и последвалите наказания върху съветската стопанска система.

Украинското разузнаване твърди, че към този момент е определен правоприемник на Путин в лицето на шефа на ФСБ Александър Бортников.

Агенцията допуска, че загубите, понесени от чеченските сили в северната част на страната, може да са повлияли на хипотетичния скрит план.

Този уикенд Украйна съобщи, че част от прословутата чеченска бойна ескадрила е била изпратена назад в Русия, откакто доста от техните бойци са били убити.

Предположението, че Бортников е индивидът, който ще размени Путин, е изненадващо като се има поради по какъв начин двамата мъже са развивали кариерите си редом и дружно. И двамата са служили в Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в Ленинград, преди Бортников да поеме същото звено, само че с друго име.

ФСБ на Бортников е по едно и също време мозъкът и сърцето на режима на Путин, „ страна в страната “, съгласно задълбочено следствие на Центъра по досиетата.

В момента, обаче, Бортников е в недружелюбност поради груби неточности при разузнаването преди войната в Украйна.

Путин към този момент уволни осем генерали в опит да трансферира виновността за над 15-те хиляди убити съветски бойци единствено за 25-те дни военни дейности. Президентът даже обществено ги назова „ предатели “ и „ сган “, които не са били лоялни към Москва.

Според украинското разузнаване „ елитните заговорници “ са избрали 70-годишния Бортников, тъй като имат вяра, че той може да оглави възобновяване на икономическите връзки със Запада.

Елитът е обезпокоен от опцията Русия да се трансформира в страна, отбягвана от Запада, със запорирани къщи, банкови сметки и яхти, без опция да пътуват и да развиват бизнеса си зад граница.

Смята се, че Бортников има мрежа от вътрешни лица, работещи и живеещи в Украйна, където той управляваше мрежа от сътрудници в продължение на доста години.

Роденият в Урал безсърдечен разузнавач от дълго време е един от най-близките сътрудници на Путин, който играе основна роля в построяването на Русия след руската ера.

Различни клюки свързват Бортников и отличните тактики на украинските генерали, получили информация за настъплението на чеченската войска, която се върна безславно в страната си с големи загуби на хора и техника. Счита се, и че точно шпионинът стои в основата на теча на информация към доближени на украинския президент Володимир Зеленски за осуетените голям брой опити за убийството му.

Смята се, че Зеленски е оживял в най-малко четири съществени опита за ликвидиране./БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР