Хора от жилищен блок в Русе излизат на протест срещу

...
Хора от жилищен блок в Русе излизат на протест срещу
Коментари Харесай

Протест срещу жрици на любовта в Русе

Хора от жилищен блок в Русе излизат на митинг против проститутките в региона, оповестява Те описват, че от години пространството към постройката се е трансформирало в котило на жриците на любовта.

Блокът се намира навръх интернационалния път за Букурещ и жителите й се оплакват от шума и мръсотията, които съпътстват платените услуги. Стигнали са до крайната мярка да излязат на митинг, тъй като макар сигналите им, институциите не могат да се оправят с казуса.

„ Организираме митинга поради проституцията, която всекидневно се прави в региона на блока. Събират се повече от 10 индивида - и проститутки, и травестити. Това е един огромен тормоз за хората ”, споделя Пламен Митев - уредник на митинга.

„ Те стоят на спирката. Децата ни ги е боязън да се прибират сами. Проблемите не престават макар жалбите, които подаваме ”, разяснява един от протестиращите. Според Пламен Митев, казусът е от години. „ Подавали сме сигнали до прокуратурата. Подаваме сигнали до полицията. Оттам идват, разгонват ги за час - два, само че след това отново се връщат ”, изяснява още той.

„ Смятам, че Общината реагира съответно. Районът е окосен, измит е, сложени са пейки. По график, два пъти седмично се почиства и подлезът, в случай че е належащо се почиства и чрезвичайно. -->

За съществуването на проститутки следва да се сезира прокуратурата и полицията. До колкото съм осведомен, управлението на регионалната дирекция е осведомено с казуса и подхващат ограничения, само че ясно са нужни и спомагателни такива ”, разяснява Георги Игнатов - иректор на отдел " Екология ", Община Русе.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР