Хора на Иван Костов продаваха имоти в центъра на Варна

...
Хора на Иван Костов продаваха имоти в центъра на Варна
Коментари Харесай

Адв. Балачев: Хора на Иван Костов продаваха имоти в центъра на Варна за жълти стотинки!

 Хора на Иван Костов продаваха парцели в центъра на Варна за жълти стотинки. Това сподели ръководителят на групата на Политическа партия ГЕРБ в Общински съвет Бранимир Балачев  на днешното съвещание в зала " Пленарна " във връзка с обвиняванията, че ръководещите продават  на безценица общинска благосъстоятелност.

Той напомни, че   сделките са заложени  в " Годишната стратегия за ръководство и предписание с общинска благосъстоятелност “ на Община Варна, която е призната от съветниците от този Общински съвет! Тези покупко-продажби  са метод да влязат спомагателни приходи в бюджета на Варна. Кой другояче ще отбрани общинските и здравните стратегии, които са в изгода за доста наши съграждани?!, сподели Балачев. Той уточни, че деликатно и сериозно се  разглеждат всички оферти.

" Но, когато става дума за приватизация и предписание с общински парцели, дано напомним обстоятелства от близкото минало – точно партията на Иван Костов, управлявала в интервала 1997 – 2001 година, продаде парцели в центъра на Варна за жълти стотинки - магазин за дамска конфекция за 1700 лева във време на инфлация, ресторант " Златното пиле “ – за 9100 лева Списъкът е дълъг, мога да Ви го дам да се запознаете, с цел да имате визия какво сте продавали, обърна се той към Стела Николова, консултант от " Да, България “. " Имаше съвременна скица по време на Вашето ръководство, госпожо Николова - едни компании във напредък наемаха паркинги чартърен. Договорите им бяха прекратявани, а те осъждаха общината, примерно за 100 000 лева, против което получаваха по 3 – 4 магазина в центъра на Варна. Така че когато се приказва за продажба и приватизация дано се помни и историята, тъй като, който няма история, няма бъдеще “, съобщи Балачев.

Той добави още: " Ако към мен или моите сътрудници бъдат отправени обвинявания в корупционни покупко-продажби с парцели, ще се забележим в съда “, което предизвика Мария Ангелова, консултант от " Демократична България-Обединение " да разясни от трибуната: " Никъде в нашата декларация няма обвинявания за корупция! “ 

" Да имаш добра съпротива е берекет за ръководещите, само че за жалост, от вас, сътрудници - и от ляво, и от първото дясно, и от второто дясно, щото не е ясно кой с кого върви по митинги, не слушам обосновани оферти “, съобщи още Бранимир Балачев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР