Хора, които слушат Цеца, за Бийтълс викат: мàни ги тия!,

...
Хора, които слушат Цеца, за Бийтълс викат: мàни ги тия!,
Коментари Харесай

Комунисти се кръстят. Страхливци за храброст говорят иззад „неутралитета“. Къде сбъркахме?

Хора, които слушат Цеца, за Бийтълс викат: мàни ги тия!, а театрите ги употребяват единствено като ориентир по картата (като свиеш около оня спектакъл, у десно…), се възмущаваха, че културата страдала от противоепидемичните ограничения. 

Дали тъй като им се искаше да няма ограничения, с цел да вървят на механа? … Никога няма да разберем. Нали…

Хора, които доскоро се клели в Сталин и крещели с пяна на уста, че религията е опиат за народа, през днешния ден се кръстят, малко нескопосано, само че показно и със размах, в случай че има камера – по три пъти, по пет пъти. 

Хора, които сън не ги лови и от заран до вечер приказват по какъв начин би трябвало да се снишим неутрално, пристигна ли празник и помиришат ли естрада и микрофон, внезапно стават смели лъвове, берящи славата на минали битки… водени от други, несъмнено. 

Мухльовци. 

Българите, споделят те, съдебномедицинска експертиза избавили (слагат се и те в числото) българските евреи. Българите съдебномедицинска експертиза подслонили арменските бежанци… 

Мухльовци. 

Че и тарикати. С непозната пита помен вършат. 

Ние не съдебномедицинска експертиза нищо… ние не съдебномедицинска експертиза били родени тогава. Сега е нашето време и в този момент се показахме какъв брой костваме. 

Стана неотдавна въпрос за това. Е, наслушах се на пояснения и оправдания. Ето едно от „ обичаните “ ми: арменските бежанци не били толкоз нагли, колкото украинските днес… 0.о…

Но, като цяло, доминира грухтенето без особени причини. 

Те толкоз си могат. 

Мене персонално би ме било позор да приказвам за чест и смелост, да сляза от трибуната и да заговоря със боязън по какъв начин би трябвало да сме неутрални, че сме дребни и би трябвало да се снишаваме. Мен и в този момент ме е позор. Заради тях. И от тях. А те не усещат личната си воня на цървули и гордо се перчат пред камерите. 

Един чиновник на непознато държавно управление, маскиран като български политик, си разреши да нападне кабинета на кмета на София – столицата на България. Никаква реакция. Мълчание. Полицаите са гледали в профил. От министри до членове на партийни централи, от офицери до последния наблюдател сеирджия… всички чакат „ някой “ да направи нещо. Някой различен. Митичната фигура НЯКОЙ. И мълчат, като зашити… Е, празници са, айде да си починат първо, пък след това – я ще създадат някое изказване (това им е силата), я народът ще е не запомнил към този момент и няма да има потребност. 

А оня към този момент знае, че всичко му е позволено и последствия няма. 

Българи се биха в подлез на СУ, той извъртя нещата, че украинци били нападнали българи, а другите подлоги и душевни уроди – които и за публицисти се имат, някои от тях – преповтарят измислиците му. А някакви въшки се изправили да се бият против българи, с цел да бранят паметника на окупационната алена войска, която умъртви България.  

Митрофана се хили мазно на една страна, намествайки дирник в първокласния стол в губернаторския си замък и споделя със прислужниците си, че локалните говнояди са даже евтини. 

Заслужавате си ориста. И „ най-бедните в Европейски Съюз “ е прекомерно за вас. Най-бедни в света пò ви приляга. Защото душевно и духовно сте там в класацията. 

Как стигнахме от военачалник Иван Колев до… ген. радев и ген. янев? Къде сбъркахме? Какво сбъркахме?

Как стигнахме от Христо Ботев до копейкин? 

Наистина ли за 45 години социалистическо съветско иго и 30 години псевдо-преход и подправена народна власт, дирижирана от кремъло-софийски ченгета, те съумяха да убият България и българския дух, който и османците не можаха за 500 години?

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР