Хора, които отказват на напуснат парковете и се пекат на

...
Хора, които отказват на напуснат парковете и се пекат на
Коментари Харесай

Полицията в Лондон ще използва сила срещу плажуващите по парковете

Хора, които отхвърлят на изоставен парковете и се пекат на слънце по време на карантината, може да получат съществени санкции. Полицията също по този начин има право да употребява мощ против тях, заяви шефът на столичната полиция, предава "Новини Лондон ".

След вести за хора, които не съблюдават рекомендациите и рестриктивните мерки, ще бъдат гонени и в случай че би трябвало прибирани от управляващите.

Полицията в Лондон е на ръба на силите си, откакто в събота десетки хилязди британци излязоха на разходка, подмамени от топлото време. Никой от тях не съблюдава рекомендациите за самоизолация у дома, разпоредени персонално от премиера Борис Джонсън, написа “Дейли Мейл”.

Затварянето на парковете, обаче, бе посрещнато с вълна от рецензии, съгласно които ограничението на придвижването на открито принуждава хората да се събират в по-тесни и затворени пространства.

В голям брой известия на полицейски сектори в цялата страна се споделя, че управляващите са прекратили десетки празненства във връзка рождени дни, празници и други мотиви, при които гостите са били в една стая.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР